Kevin Strootman önerildi!

Ligin başlamasına sayılı günler kala Galatasaray'da orta sahaya yapılacak transfer merakla beklenirken, menajerler üzerinden bir çok isim önerisi geliyor. Son olarak gündeme gelen isim, Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya'da forma giyen Hollandalı yıldız oyuncu Kevin Strootman oldu. 

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray uzun süredir arayışta olduğu orta saha transferini Fransa Ligi'nden gerçekleştirmek üzere.. Marsilya'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimlerden birisi olan Hollandalı merkez orta saha oyuncusu Kevin Strootman menajerler aracılığıyla Sarı-Kırmızılı kulübe önerildi. 30 yaşındaki oyuncunun menajeri, oyuncusunun istediği kontrat hakkında Galatasaray yönetimini bilgilendirirken, transfer hakkındaki son kararı teknik direktör Fatih Terim verecek.

2018 yazında 25 milyon Euro bonservis bedeliyle Marsilya'ya transfer olan Hollandalı milli oyuncu, geçtiğimiz sezon Fransız ekibinde 30 maçta görev yaptı ve 2 gol - 4 asistlik performans sergiledi. Strootman son olarak geçtiğimiz hafta başlayan Ligue 1'in ilk haftasında Stade Brest 29 karşısında ilk 11'de sahaya çıktı ve 72 dakika sahada kaldı.

📺 Galatasaray orta sahaya kimi alacak? Galatasaray'ın orta saha için transfer listesinde yer alan isimler Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın... ↓↓

 
Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0