Oğulcan Çağlayan'ın listeye alınmama sebebi!

Galatasaray'da sezon başı transfer edilen ancak Gaziantep maçında ve UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Oğulcan Çağlayan konusunda neden böyle bir karar alındığı belli oldu. Cimbom genç oyuncu için TFF'yi bekliyor. 

Takvim'in haberine göre; Çaykur Rizespor'un sözleşmesini tek taraflı olarak uzattığı Oğulcan Çağlayan, feshetme hakkını kullandı ve Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray genç futbolcu için, 11 Ağustos'ta TFF'ye geçici lisans başvurusu yaptı ancak futbolcunun resmi maçlarda forma giymemesi soru işaretleri yarattı.

Dava, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda (UÇK) görülmeye devam ederken TFF, geçen hafta, Oğulcan'a geçici transfer izni verdi. Ancak genç futbolcu, Gaziantep maçı kadrosunda yer almadığı gibi Avrupa Ligi listesine de dahil edilmedi. Bu durumun, herhangi bir tazminat sıkıntısı yaşanmaması için sarı-kırmızılı kulübün avukatları tarafından talep edildiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0