Okay Yokuşlu: Celta Vigo'da mutluyum.

okay yokuşlu
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Okay Yokuşlu, İspanya'da AS gazetesine konuştu. Celta Vigo'da mutlu olduğunu söyleyen Okay, Fatih Terim ile görüşmediklerini de söyledi. Okay Yokuşlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

GALATASARAY HAKKINDA BİR ŞEY SÖYLEYEMEM

Galatasaray hakkında bir şey söylemem doğru olmaz. Şu an Celta'nın oyuncusuyum ve burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Yapabileceğim tek şey en iyi şekilde futbol oynamak. İnsanların yaz aylarında oyuncuların başka takımlara gideceğini söylemeleri normal. Ancak dediğim gibi şimdi Celta'dayım ve mutluyum.

CELTA VIGO'DA MUTLUYUM

Fatih Terim'i Türk Milli Takımı'ndan tanıyorum. Onunla ilişkimiz iyidir. Ancak tekrar ediyorum, şu an Celta'dayım ve bu kulüpte futbol oynamaktan çok mutluyum. Dolayısıyla başka bir yere gitmetyi düşünmüyorum. Kulübü, takım arkadaşlarımı ve kulüple ilgili aklınıza gelebilecek her şeyi seviyorum.

FATİH TERİM İLE GÖRÜŞMEDİM

Fatih Terim benimle bir görüşme gerçekleştirmedi. Herhangi bir konu hakkında size garanti veremem. Zira geleceği tahmin edemeyiz. O yüzden %100  Celta'da kalacağım diye bir şey söylemiyorum. Fakat şu an buradayım ve takıma arkadaşlarıma yardım etmek için çıktığım her maçta elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.

Galatasaray'daki son gelişmeler ve Neftçi Bakü maçının analizini izlemeyi unutmayın... YouTube kanalımıza abone olarak destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0