ÖZEL | Engelsiz Aslanlar'a sponsor yolda!

Galatasaray'da kulüp tarihine adını altın harflerle yazdıran Engelsiz Aslanlar'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulüpte amatör branşların giderini düşürmek isteyen yönetim, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na sponsor buldu. 

Galatasaray'a Türkiye'de ve Avrupa'da birçok kupa kazandıran Engelsiz Aslanlar'a yeni sezonda sponsor yolda. Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu müjdeyi FCN Blog'a verdi ve "15 yıldır ilk defa kulübün pazarlama ekibi bizi aradılar ve bizden bilgi aldılar. Didem hanıma bu anlamda teşekkür ediyorum. Bizi aradı ve takıma destek olmak istediğini söyledi. Geçen akşam Didem hanım  aradı ve sponsorluk anlaşmasının bitmek üzere olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı. 

KISA SÜRE İÇERİSİNDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR
Engelsiz Aslanlar'ın yapacağı sponsorluk anlaşmasının kısa süre içerisinde açıklanması beklenirken ilerleyen günlerde konuya ilişkin detaylı bilgiler de FCN Blog'da olacak.

📺 Sedat İncesu ile yaptığımız özel röportajı izlemeyi unutmayın: ↓↓



****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0