ÖZEL HABER | Ozornwafor bir yıl daha Almeira'da kalabilir!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Nijerya'dan transfer ettiği genç savunma oyuncusu Valentine Ozornwafor'un geleceği şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak İspanyol kulübü Almeira'da geçiren genç stoper, her ne kadar fazla süre bulamasa da yeni sezonda da İspanyol ekibinde devam edecek gibi görünüyor.

Embiya'dan transfer edilen ve hazırlık kampının ardından 200bin Euro kiralama bedelinin yanı sıra 1.5 milyon Euro değerindeki satın alma opsiyonuyla birlikte İspanya 2.Ligi'nde mücadele eden Almeira'ya kiralanan Valentine Ozornwafor, geçtiğimiz sezonun neredeyse tamamında yedek kulübesinde şans beklemişti. İspanya macerasında toplamda 5 maçta 335 dakika süre alan Ozornwafor'un yeni sezondaki geleceği de merak konusu olmuştu. Galatasaray'daki mevcut yabancı oyuncu sayısı ve kadro yapılanması göz önüne alındığında forma giymesi mümkün görünmeyen genç oyuncunun yeni sezonda da kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyordu.

Geçtiğimiz sezon La Liga 2'de play-off oynayan ve yarı finalde Girona'ya kaybeden Almeira, bu sezonda da La Liga 2'de mücadele edecek. Teknik direktörlüğünü Portekizli teknik adam José Gomes'in yaptığı İspanyol kulübünün yöneticileri, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Nikola Maras'ın bonservisini satın alırken, geçen sezon takımda görev yapan David Costas'ın takımdan ayrılmasının ardından Valentine Ozorwafor'u kiralık olarak kadrosuna katmak için Galatasaray kulübüyle görüşmelere başladı. Teknik direktör Fatih Terim de genç oyuncunun sürekli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralanmasına sıcak bakarken, Nijerya U20 milli takımındaki performansıyla U23 milli takımına çağırılan ve aynı zamanda A milli takımın geniş oyuncu havuzunda bulunan Ozornwafor'un da İspanya'da bir yıl daha kalmaya sıcak baktığı belirtildi.

****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0