Ravil Tagir için ilk teklif!


Yeni sezonda kadrosunu gençleştirmek ve geleceğe yönelik bir kadro kurmak için harekete geçen Galatasaray'da gündeme son olarak Altınordu'nun genç savunmacısı Ravil Tagir geldi. TFF 1.Lig ekibinde gösterdiği performansla dikkat çeken genç savunma oyuncusunu teknik direktör Fatih Terim'in bizzat takip ettiği iddia edildi. 

Takvim gazetesinin haberine göre; ezeli rakipler transferde birkez daha karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ve Galatasaray, Altınordu'nun genç stoperi Ravil Tagir transferinde karşı karşıya geldi. İki kulübün de Altınordu’ya resmi teklif yaptığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre Ege kulübü 17 yaşındaki stoper için 2.5 milyon Euro bonservis ücreti ve bir sonraki satıştan yüzde 25 gelir talep etti.

Ravil Tagir'in ilk hedefinin Avrupa'ya gitmek olduğu ancak Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de sıcak baktığı belirlendi. Genç yıldız için pazarlıklar önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0