Ryan Babel: Bizi zor bir maç bekliyor!


UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Glasgow Rangers ile karşılaşacak olan Galatasaray'da karşılaşma öncesinde Ryan Babel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İskoçya'da basın toplantısına katılan Hollandalı yıldız oyuncu zor bir maçın kendilerini beklediğini ancak turu geçen taraf olmak istediklerini belirtti. Ryan Babel'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Rangers çok büyük bir takım. İskoçya'nın en büyük takımlarından biri. Şu ana kadar Avrupa Ligi'nde iyi oynadılar. Zor bir maç olacağı kesin. Steven Gerrard'ı çok iyi tanıyorum Liverpool'dan. Onunla buluşacağım için çok mutluyum; ama umarım turu geçen takım biz oluruz. Keşke seyircilerle oynasaydık. Rangers'ın Galatasaray taraftarı gibi çok büyük bir taraftara sahip olduğunu biliyoruz. Yine de bizim bu maça motive olmamız lazım. Steven ile biz 2007'de tanıştık. Çok fazla konuşan bir futbolcu değildi. Sahada futboluyla konuşuyordu. Bizi çok iyi motive ediyordu. Onunla çok iyi anılarım var. Futbolu çok iyi anlayan bir insan. Bana göre teknik direktörlük kariyerinde çok başarılı olacak. Futbolculuğu gibi çok iyi bir antrenör. Hızlı bir takım kurdu. Çok başarılı bir kariyeri olacağını biliyorum.

Uzun bir sezon olacak. Bu yüzden her oyuncuya ihtiyacımız var. Arda çok tecrübeli bir oyuncu. Onunla birlikte oynamaktan dolayı çok mutluyum. Farklı pozisyonlarda da oynayabiliyoruz ikimiz.  Umarım turu geçeceğiz ve uzun bir sezon oynayacak. Umarım herkes bol bol oynar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0