Süleyman Luş, İnegölspor'a kiralanıyor!

Sezona Gaziantep ve Neftçi Bakü galibiyetleriyle başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılılarda gelecekler kadar gidecekler için de girişimler devam ediyor. Cimbom'da genç oyuncu Süleyman Luş, İnegölspor'a kiralanıyor. 

Galatasaray'da önümüzdeki sezon için çalışmalar sürerken takıma gelenler kadar gidenler konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda Abdusammed Karnuçu'nun ardından Süleyman Luş da kiralık gönderiliyor. Galatasaray'da Süleyman Luş, TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'a kiralanıyor. Cimbom, İnegölspor ile anlaşma sağlarken Süleyman da anlaşırsa transfer resmiyet kazanacak. 

Galatasaray'da bu sezon A Takım'da çalışmalara başlayan Süleyman Luş'un sözleşmesi de uzatılacak. Sarı-kırmızılılarda genç oyuncunun sözleşmesi uzatıldıktan sonra kiralık gönderilecek. 

Galatasaray'daki son gelişmeler ve Neftçi Bakü maçının analizini izlemeyi unutmayın... YouTube kanalımıza abone olarak destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0