Terim'den rotasyon için sürpriz karar!

Yeni sezon hazırlıklarını Florya'daki kamp çalışmalarıyla sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ideal kadrosunun yanı sıra rotasyonun parçaları hakkında da planlarını şekillendirdi. Deneyimli teknik adam hazırlık etabında başarılı bir grafik sergileyen yeni transferler Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu hakkında kararını verdi.

OĞULCAN KANADA ALTERNATİF OLACAK
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Oğulcan Çağlayan idmanlarda gösterdiği performansla ilk 11'e göz kırpıyor. Antrenmanlardaki hırslı ve çalışkan görüntüsüyle teknik direktör Fatih Terim'in gözüne giren Oğulcan, forvet bölgesinde Falcao ve Diagne'yi kesememesine rağmen sağ kanat için ciddi bir alternatif konumuna geldi. Fatih Terim, 24 yaşındaki oyuncusunu zaman zaman antrenmanlarda Feghouli'nin yerine sağ kanatta denemeye başladı. Oğulcan'ın, başarılı grafiğini sürdürmesi halinde Cezayirli yıldız oyuncu ile ciddi bir forma rekabetine girmesi ve önemli bir koz haline gelmesi bekleniyor.

KEREM FORMAYI ZORLUYOR
Galatasaray'ın bedelsiz olarak 24Erzincanspor’dan transfer ettiği genç Kerem Aktürkoğlu, antrenman performansıyla Fatih hocanın gözüne girdi. Terim, 21 yaşındaki hücumcunun idmanlardaki hırsından ve özgüveninden oldukça memnun. Hem forvet arkası hem de kanatlarda görev yapabilen Kerem, özellikle uzak mesafeden gönderdiği isabetli şutlar ile dikkat çekiyor. Şutör özelliğiyle sıyrılan Kerem, adeta ilk 11 için Fatih Terim’i zorluyor.

📺 Galatasaray orta sahaya kimi alacak? Galatasaray'ın orta saha için transfer listesinde yer alan isimler Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın... ↓↓

 
Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0