Transferde hareketli günler yaşanacak



UEFA Avrupa ligi 2.ön eleme turunda,deplasmanda tek maç üzerinden yapılacak Neftçi Bakü maçına tam iki hafta kaldı.Ligde ise 12 Eylül'de evimizde Gaziantep Fk karşısında sezonu açacağız.

Taraftar ve Fatih Terim yönetimden bir an önce transfer beklerken,oyuncu satışlarının hala gerçekleşmemesi sürecin uzamasına sebep oluyor.

Ekim ayında uygun oyunculara yönelme düşüncesi ise Avrupa maçları ile birlikte 2. ve 3. haftalarda üst üste gelen Başakşehir ve Fenerbahçe maçları öncesinde mantıklı bir hamle olarak durmuyor.

Maliyet hesabına bakıp geç transferlerle avrupadaki transfer sezonunun bitmesini beklemek, daha uyguna oyuncu alalım derken,bütün sezonu sportif ve ekonomik başarılar konusunda etkileyecek önemli bir viraja girildiğini göz ardı etmek olacaktır.Günü kurtaracak hamleler ile tutumlu davranıldığını göstermek,ileri vadede bir çok gelirden olup,uefa ile yapılan anlaşmanın son yılına iyi bir etki bırakmayacaktır.

Bu kapsamda önümüzdeki pazartesine kadar en az bir orta saha oyuncusunun takıma dahil olacağını,eğer satış yapılırsa ilerleyen günlerde bu sayının artıp,son aşamada ise bir kanat oyuncusun olası Babel yada Feghouli ayrılığında açılan bütçe boşluğunu dolduracağını söyleyebiliriz.

Önümüzdeki bir kaç gün kap nöbeti tutmak haftasonu için keyifli bir aktivite olacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0