Adem Büyük: Karakterimde oturarak para kazanmak yok!


Geçen sezon Galatasaray'a transfer olan ve 1 yıl sonra yeniden Yeni Malatyaspor'a dönen Adem Büyük, her futbolcunun hayalinin büyük bir takımda oynamak olduğunu, kendisinin de yakaladığı bu fırsatı değerlendirdiğini söyledi. Yeni Malatyaspor TV'de canlı yayın konuğu olan Yeni Malatyasporlu futbolcu Adem Büyük, sakatlığı hakkında son bilgileri paylaştı.

"GALATASARAY'DA ELİMDEN GELENİ YAPTIM"

Galatasaray'da elimden geleni yaptım. Oynadığım bütün takımlarda savaşmaktan geri kalan bir futbolcu olmadım. Orada çok güzel günlerim geçti. Yeni Malatyaspor'dan ayrılırken o dönem şartlar o şekilde gelişti, benim de elimde bu şekil bir fırsat vardı, ben de değerlendirdim. Galatasaray'da çok güzel arkadaşlıklar edindim, güzel tecrübeler edindim.

"KARAKTERİMDE OTURARAK PARA KAZANMAK YOK"

Bana kulüp tarafından hiçbir şekilde senle yolları ayrılmak istiyoruz denilmedi. Karakterimde oturarak, yatarak para kazanmak yok. Ben de Fatih hocama rica ettim o da anlayışla karşıladı. Kulüp olarak inandığım Yeni Malatyaspor camiasına geldiğim için çok mutluyum. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0