BSL | İzmir'de berbat son çeyrek..

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 6.maçında Aliağa Petkim Spor'a deplasmanda konuk olan Galatasaray erkek basketbol takımı sahadan 83-64'lük skorla mağlup ayrıldı. Rakibi karşısında devreyi 21-20 geride tamamlayan Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri, oldukça kötü bir son periyot performansının ardından sahadan 19 sayılık mağlubiyetle ayrıldı.

Takımımız maça Alex Hamilton, Darly Macon, Göksenin Köksal, Brock Motum ve Johnathan Williams beşiyle başladı. İlk yarıda istediği ritmi yakalayalamayan takımımız, ilk çeyreği 19-12, ikinci periyodu ise 21-20 geride kapatarak ilk devreyi 40-32'lik skorla geçti. Bu bölümde Alex Hamilton hücumda sorumluluk alarak takımı ayakta tutan isim oldu. ÜÜçüncü periyoda etkili başlayan Galatasaray, 23. dakikada Williams'ın smaç basketiyle 43-42 öne geçti. Üstünlüğü tekrar ele geçiren Aliağa Petkimspor karşısında Galatasaray 50-50 eşitliği yakalasa da ev sahibi ekip periyodu 58-52 üstün tamamladı. Son çeyrekte tabir-i caizse berbat bir performans koyan takımımız, savunmada evlere şenlik performansıyla potasında 25 sayı gördü ve sahadan 19 sayılık farklı mağlup ayrıldı. 

İzmir deplasmanında mağlup olduğumuz rakibimiz ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Üç oyuncumuzun çift haneye ulaştığı karşılaşmada Alex Hamilton, 17 sayı ve 8 asistlik performansıyla takımımızın en skorer ismi oldu. Johnathan Williams 14 sayı, Brock Motum ise 12 sayı ile katkı verdi. 

Karşılaşmadan önce depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunan müsabakaya her iki takım basketbolcuları birlikte taşıdıkları "Yaşadığımız deprem nedeniyle İzmir'imize geçmiş olsun." yazılı pankartla çıktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0