Falcao ve Diagne arasında Terim kararını verdi!

Liglere verilen milli aranın ardından Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim lig maratonuna kazanarak başlamak isterken, deneyimli teknik adamın ileri uçta kime şans vereceği merak ediliyor. Deneyimli teknik adam Kolombiya milli takımından dönen Radamel Falcao ve çalışmalarda iyi bir form grafiği yakalayan Mbaye Diagne arasında bir tercih yapacak! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Ligin en formda takımlarının başında gelen Alanyaspor karşılaşması öncesi Galatasaray’da merak edilen konulardan biri de forvette kimin oynayacağı.. Bu pozisyonda Mbaye Diagne ve Radamel Falcao gibi iki önemli kozu bulunan Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Fatih Terim’in son ana kadar kesin bir seçim yapmayacağı, ancak şu anki şartlara göre bir kararı olduğu öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim, uzun bir aranın ardından Kolombiya milli takımına çağrılan ve Venezuela ile Şili maçlarında görev yaptıktan sonra yorucu bir yolculuk geçiren Radamel Falcao ile maça başlamaya sıcak bakmadığı konuşuluyor. Tecrübeli hocanın mücadeleye hafta içerisinde Florya'da çalışmalarını sürdüren ve iyi bir performans sergileyen Mbaye Diagne ile başlayıp, rakip savunmanın yorulmasının ardından karşılaşmanın gidişatına göre Kolombiyalı forvetini sahaya sürmeyi planladığı konuşuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0