Fatih Terim tek forvet kararında ısrarcı!


Süper Lig'e iyi bir giriş yapan ancak üstüste oynadığı iki maçta 5 puan kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim milli arada takımını hazırlamaya devam ederken, deneyimli teknik adamın sistemsel olarak değişiklik yapmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, sistem gereği tek forvet kararında ısrarcı olduğu kaydedildi. Radamel Falcao ve Mbaye Diagne'yi sezon başı kampında çift forvet olarak deneyen Fatih Terim iki yıldıza 11'de beraber hiç şans vermedi. Tecrübeli hocanın, sistem gereği tek forvet kararında ısrarcı olduğu kaydedildi. Bunun da en büyük nedeninin, Galatasaray çift forvetle oynadığı zaman orta sahadaki isimlerin yükü kaldıramamasının olduğu öğrenildi. Terim, Ocak ayında yapılması halinde bir orta saha transferiyle sistemde değişikliğe gidebilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0