Galatasaray'da Feghouli ve Linnes idmana çıkmadı!


Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında cumartesi günü BB Erzurumspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Milli takımdan sakat dönen Omar Elabdellaoui takımla çalışırken, ağrıları bulunan Sofiane Feghouli ve Martin Linnes ise antrenmana çıkmadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra teknik direktör Fatih Terim yönetiminde savunma ve hücum varyasyonları üzerinde duruldu. Antrenmanın devam eden bölümünde taktik oyunlar gerçekleştirildi. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

FEGHOULI VE LİNNES'TE AĞRI ŞİKAYETİ

Galatasaray'da, Norveç Milli Takımı'ndan sakat dönen Omar Elabdellaoui, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Dün sırt ağrıları nedeniyle çalışmayı yarıda bırakan Sofiane Feghouli ise antrenmanda yer almadı. Sol üst arka adalesinde ağrı hisseden Martin Linnes de antrenmana çıkmadı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0