Galatasaray'da Kasımpaşa maçında 3 isme kesik!


Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak olan Galatasaray'da ilk 11 belli oldu. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in sürpriz tercihleri dikkat çekti. Fatih Terim, Kasımpaşa maçında 3 ismi yedek kulübesine çekti.

Hafta içinde Rangers'a 2-1 yenilerek Avrupa'ya veda eden Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Sarı-kırmızılılarda zorlu maçın ilk 11'i belli olurken Fatih Terim'de 3 isme kesik geldi. Galatasaray'da Falcao, Emre Kılınç ve Martin Linnes, Kasımpaşa maçında yedek kulübesine çekildi. Sarı-kırmızılılarda Emre Taşdemir, Etebo ve Diagne ilk 11'de kendine yer buldu.

KEREM AKTÜRKOĞLU İLK KEZ KADRODA

Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu, Kasımpaşa maçında yedekler arasında yer alıyor. Kerem bu sezon ilk kez maç kadrosuna alındı.

AHMET ÇALIK KADRO DIŞI

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen ve Konyaspor'a transferi an meselesi olan Ahmet Çalık, Kasımpaşa maçında kadroya alınmadı. Ahmet'in transferinin Kasımpaşa maçı sonrasında açıklanması bekleniyor.

Galatasaray'ın ilk 11'i şu şekilde: 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0