Galatasaray'dan sürpriz hamleler!


UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İskoç ekibi Rangers'a yenilerek turnuvaya veda eden Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Transfer tahtasının kapanmasına sayılı saatler kala yoğun mesai harcayan sarı-kırmızılı takım, Fatih Terim'in onayıyla 2 ismi kadrosuna katacak.


Sabah gazetesinde yer alan habere göre; UEFA Avrupa Ligi'nde Glasgow Rangers'a elendikten sonra transfer çalışmalarına yoğunlaşan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yaz transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını hızlandıran sarı-kırmızılılarda gündem stoper ve kanat transferi.. Serie A ekibi Roma'nın Marcao için ısrarcı olması nedeniyle Brezilyalı savunma oyuncusunun ayrılığına karşılık çalışmalarını hızlandıran Cimbom, aradığı ismi İsviçre'de buldu.

SAVUNMAYA ADAY ALDERETE
İsviçre basını, Galatasaray'ın Basel'de forma giyen Omar Alderete için görüşme yaptığı iddia etti. Galatasaray'ın 23 yaşındaki genç oyuncu için Basel'in içinde bulunduğu kritik mali durumdan faydalanmak isteyen takımlardan birisi olduğuna dikkat çekildi. Huracan'dan geçen sezon 1 milyon euro'ya alınan Paraguaylı futbolcunun 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 23 yaşındaki Alderete geçen sezon toplamda 48 maça çıkarken, savunmadaki başarılı futbolunun yanı sıra 2 gol, 1 asistlik performansı ile skor katkısı da yaptı.

IVANOV İMZAYA YAKIN
Galatasaray, transfer sezonunun bitimine kısa bir süre kala takviye çalışmalarını sürdürürken, Bulgaristan basınından Stanislav Ivanov iddiası geldi. Haberde Galatasaray'ın uzun süredir izlediği 21 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinde sona geldiği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların Levski Sofya'ya 700 bin euro bonservis teklif ettiği ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. Stanislav Ivanov, Galatasaray scout ekibi tarafından Terim'e önerilmişti. Her iki kanatta da forma giyebilen Ivanov, geçtiğimiz sezon Bulgaristan 1. Ligi'nde 25 maçta 8 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0