Gomis konusu bir kez daha FIFA'ya taşınıyor!


2018 yılında Bafetimbi Gomis'i bonservisiyle Al-Hilal kulübüne satan Galatasaray aradan yaklaşık 3 sezon geçmesine rağmen henüz oyuncunun bonservisini tamamen elde etmiş değil. Fransız golcü oyuncunun 2 milyon Euro'luk taksidi için daha evvel Al-Hilal'e ihtar çeken Cimbom, konuyu FIFA'ya taşıyor! 

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Al-Hilal'in, Fransız golcünün son taksiti olan 2 milyon Euro'yu ödemediği ve bu nedenle Galatasaray'ın Suudi ekibini FIFA'ya şikayet ettiğini yazdı. 2018 yılında Galatasaray'dan Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'e 6 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Bafetimbi Gomis'in bilindiği üzere son taksiti henüz ödenmemişti. Bilindiği üzere Suudi Arabistan ekibi 1 Mart 2019 tarihinde ödemesi gereken 2 milyon Euro'luk son taksiti geciktirmiş ve sarı-kırmızılı takım 10 gün süre vermişti. 

Ayrıca, Gomis'in henüz alacaklarını alamadığı ve bu nedenle Fransız golcünün de takımını FIFA'ya şikaye etmeye hazırlandığı belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0