KBL | Sarayın Sultanları kazanmaya devam ediyor!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 4.hafta karşılaşmasında Galatasaray kadın basketbol takımı evinde Elazığ İl Özel İdaresi'ni konuk etti. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sarayın Sultanları sahadan 75-57'lik skorla galip ayrılarak ligde 3.galibiyetini elde etti.

Takımımız maça Asena Yalçın, Courtney Williams, Meltem Yıldızhan, Anete Steinberga ve Bella Alarie beşiyle başladı. Maçın başında rakibe ciddi bir üstünlük kuran takımımız, Anete Steinberga'nın üst üste sayılarıyla farkı ilk bölümde açmaya başladı. İlk çeyreği 18-6 üstün geçen takımımız, skor avantajını maçın diğer bölümlerinde muhafaza etti. Anete, ikinci çeyrekte sayılarına devam ederken Courtney Williams'ın sayı katkıları da gecikmedi ve takımımız soyunma odasına 39-23 önde gitti. Üçüncü çeyrekte Williams sayı anlamında daha fazla katkı verirken, bu çeyrekte takımımız 21-18 üstün gelerek son çeyreğe 19 sayılık büyük bir avantaj ile girdik. Son periyotta farkın tek hanelere inmesine izin vermeyen takımımız maçı 75-57 kazandı.

Anate Steinberga 23 sayı - 5 ribaunt ile maçın yıldızı olurken Courtney Williams da 18 sayılık katkı verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0