Kritik tarih 10 Kasım!


Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz
geçtiğimiz günlerde olağan mali genel kurul yaparak seçime gitmek istediğini belirtmesi üzerine gözler yönetim kanadına çevrildi.. Hem muhalefet hem de camianın ileri gelenleri başkan adayı konusunda çalışmalara başlarken, Sarı-Kırmızılılarda heyecanla beklenen tarih 10 Kasım olacak gibi görünüyor!

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da camianın merakla beklediği seçim için kritik tarih 10 Kasım 2020! Başkan Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim, 23 Mart 2019'da idari olarak ibra edilmemiş ve denetleme kurulu da aklanmamıştı. Cengiz bir an önce seçime gitmek istediğini söylerken, kesin karar için 10 Kasım'da görülecek mahkemenin kararı bekleniyor. 24 Nisan'da pandemi nedeni ile gerçekleşmeyen davada tedbirler kaldırılırsa, Galatasaray olağanüstü seçime gidecek.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0