Marcao'nun menajeri İstanbul'da!


Galatasaray'da transfer döneminde hareketli günler devam ediyor.. Bir taraftan orta saha transferi için uğraşan Galatasaraylı idareciler, diğer yandan da Marcao'ya gelen teklifler sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda oyuncunun sözleşmesini uzatma kararı aldı. Bu doğrultuda Brezilyalı savunmacının menajeri İstanbul'a davet edildi. 

Radyospor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da bir süredir gösterdiği başarılı performansla Avrupalı kulüplerin ilgisini çeken Marcao için atılacak adımlar belli oldu. Roma'nın fiyat sorduğu ve 15 milyon Euro bandında teklifler yaptığı Brezilyalı stoper için Galatasaray yönetimi, oyuncunun menajerini görüşmelere çağırdı. Radyospor’a açıklama yapan Marcao’nun menajeri Hugo Garcia, sarı-kırmızılı yönetimin Marcao ile sözleşme yenileyip, maaşında iyileştirme yapmak istediğini, bu nedenle kendisini görüşmeye çağırdığını ifade etti.

2019 yılının Ocak ayında Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves'ten 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Marcao, gösterdiği performans sonrasında dikkat çekmeyi başarmıştı. Galatasaray ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 800bin Euro kazanan Brezilyalı stoperin sözleşmesinin uzatılarak gelecek teklifler karşısında daha güçlü durumda olunması hedefleniyor. Galatasaray'da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Marcao'nun da yeni sözleşmeye sıcak baktığı ve maaşında belli bir oranda iyileştirme yapılması halinde teklifi kabul edeceği iddia edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0