Okan Kocuk formaya göz kırptı!

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında geçtiğimiz sezonun son bölümünde Galatasaray'da kaleyi koruyan ancak alınan kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilerin odak noktasında olan Okan Kocuk, uzun bir aradan sonra kaleyi geri aldı. Fatih Öztürk'ün ardından Erzurum deplasmanında kaleyi devralan 25 yaşındaki kaleci performansıyla formaya göz kırptı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın genç kalecisi Okan Kocuk, hafta sonu Erzurumspor karşısında gösterdiği performansla kaleyi geri aldı. Fernando Muslera'nın sakatlığı sebebiyle sezon başında Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak transfer edilen 33 yaşındaki Fatih Öztürk, geçtiğimiz hafta oynanılan Aytemiz Alanyaspor maçındaki performansıyla eleştirilmiş ve teknik heyet tarafından yedek kulübesine çekilmişti. Erzurum deplasmanında kaleyi geri alan Okan, gösterdiği performansla teknik heyetten tam not alırken önümüzdeki haftalarda da formaya göz kırptı. Teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından soyunma odasında Okan'ı tebrik ederken, Fernando Muslera dönene kadar kale için Okan ve Fatih'in rekabete girmesi bekleniyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0