Scout ekibinden çarpıcı öneri: Adam Hlozek!

Ara transfer döneminde kadrosuna mutlak suretle kanat ve hücum oyuncusu takviye yapmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim aynı zamanda gelecek vaadeden isimlerin takıma katılmasını istiyor. Deneyimli teknik adam Sparta Prag forması giyen Adam Hlozek için scout ekibinin raporlarının yanı sıra sıra eski öğrencileri Tomas Ujfalusi ve Milan Baros ile de görüşmelerini sürdürüyor. 

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, genç yeteneğin peşinde.. "Artık geleceğe yatırım yapacağız." diyen Fatih Terim, Çekya Ligi tarihinin en genç gol atan ismi Adam Hlozek'i gözüne kestirdi. Geçen yıl oynadığı futbolla göz dolduran 2002 doğumlu Hlozek, Sparta Prag'la lige yine fırtına gibi girdi. 6 maçta 4 gol atarken 5 de asist yaptı. 1.86 boyundaki oyuncunun, Çek futboluna belki de tarihi başarıları yeniden yaşatabilecek yetenekte bir oyuncu olduğu yorumları yapılıyor.

Oyuncuyu yakından izleyen scout ekibi, Galatasaray'ın iki eski oyuncusu Baros ve Ujfalusi'nin Hlozek ile ilgili fikirlerinin yer aldığı ayrı bir raporu da Terim'e sundu. Hlozek'in PSG, Real ve Bayern gibi dünya çapında bir takıma gitmeden önce basamak arayabileceği vurgulandı. Şu an alınması veya kiralanması halinde büyük iş yapacağı belirtilirken sarı-kırmızılı yönetimin, 18'lik star için tüm şartları zorlamaya hazır olduğu bildirildi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0