STSL | 3 maç aradan sonra 3 puan!

Galatasaray, ligin 6. haftasında deplasmanda BB Erzurumspor'a konuk oldu. Sarı kırmızılı takım Emre Kılınç ve Radamel Falcao'nun golleriyle 3 puana uzanmasını bildi. Maçı 2-1 kazanan Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao kırmızı kart gördü. Galatasaray'ın 3 hafta aradan sonra ligde aldığı 3 puanın hikayesine bir de istatistiklerin ve sayıların diliyle göz atalım

2: Maçın hakemi Arda Kardeşler zorlu mücadelede toplam 2 sarı - 1 kırmızı kart gösterdi. Sarı kartlar Ömer Bayram ve Arda Turan'a çıkarken Radamel Falcao 2 sarı karttan kırmızı kart gördü.

5: Maçın yan hakemleri bu mücadelede toplam 5 kez ofsayt bayraklarını kaldırdılar. Bu ofsaytların 4 tanesi Galatasaray'a çalınırken 1 tanesi Erzurumspor'a çalındı.

6: Erzurum'da toplam 6 kez korner kullanıldı. Bu kornerlerin 3 tanesi Erzurumspor tarafından 3 tanesi Galatasaray tarafından kullanıldı.

10: Galatasaray, zaman zaman baskı yediği dönemle de birlikte defanstan toplam 10 kez top uzaklaştırdı. Erzurumspor ise defanstan toplam 14 kez başarıyla top uzaklaştırdı. Maçın en çok top uzaklaştıran ismi Hasan Hatipoğlu (6) oldu. Galatasaray'da ise Christian Luyindama 4 kez top uzaklaştırarak takımın en iyis oldu.

11: Sarı kırmızılı takım zorlu mücadelede toplam 11 kez pas arası yaptı. Ev sahibi ekip 6 kez pas arası yaparak Galatasaray'ın gerisinde kaldı. Maçın en çok pas arası yapan ismi 4 kez başarıyla pas arası yapan Marcelo Saracchi oldu.

13: Galatasaray, Erzurumspor kalesine toplam 13 şut çekti. Bu şutların 6 tanesi ceza sahası dışından çekildi. Çekilen şutların 4 tanesi kaleyi buldu. Erzurumspor ise Okan Kocuk'un koruduğu kaleye 4 adet şut çekti. Bu şutların 1 tanesi ceza sahası dışından çekilirken 2 tanesi kaleyi buldu. Maçın en çok isabetli şutu olan ismi çektiği 3 şutun 2'si kaleyi bulan ve 1'i gol olan Emre Kılınç oldu.

17: Galatasaray, rakip ceza sahasına toplam 17 kez orta açtı. Bu ortaların 3 tanesi hedefi buldu ve sarı kırmızılı takım %18 oranında orta isabeti sağladı. Erzurumspor ise sarı kırmızılı takımın ceza sahasına 13 kez orta açtı bu ortaların 2 tanesi hedefi buldu ve %15 oranında orta isabeti sağlandı.

25: Maçın hakemi Arda Kardeşler mücadelede toplam 25 kez faul düdüğünü çaldı. Bu faullerin 14 tanesini Erzurumspor yaparken 11 tanesini Galatasaray yaptı.

26: Zorlu mücadelede en fazla pas hatası yapan isim Erzurumspor'un kalecisi Fabien Farnolle oldu. Farnolle 26 kez hatalı pas attı. Tecrübeli kaleciyi Galatasaray'ın savunma oyuncusu Marcao takip etti. Marcao takımın en fazla hatalı pas yapan ismi oldu ve 14 kez hatalı pas yaptı.

%55: Sarı kırmızılı takım maç boyunca rakibine oranla daha çok topa hakim oldu. Daha yüksek topa sahip olma oranıyla mücadele eden Galatasaray topa %55 oranında sahip oldu.

%57: Galatasaray, top kapma başarısında rakibine oranla yüksek yüzdeyle oynadı ve bu alanda fark yarattı. Sarı kırmızılılar %57 oranında başarıyla top kaptı. Ev sahibi ekip %40 oranında top kapma başarısıyla oynadı. Maçın en çok başarıyla top kapan ismi 3 kez başarıyla top kapan Marcelo Saracchi oldu.

%58: Galatasaray, ikili mücadelelerde rakibine büyük oranda üstünlük sağladı. Yaşanan ikili mücadelelerin %58'ini kazanan sarı kırmızılı takımda Christian Luyindama 11 kez ikili mücadele kazanarak maçın bu alanda lideri oldu.

%58: Sarı kırmızılı takım hava topu kazanma alanında da rakibine üstünlük sağladı. Galatasaray, yaşanan hava topu mücadelelerinin %58'ini kazandı. Christian Luyindama 6 kez hava topu kazanarak bu alanda da liderlik sağladı.

78: Zorlu mücadelede topla en çok buluşan isim Marcelo Saracchi oldu. 90 dakika sahada kalan ve maç boyunca etkili görüntü çizen Saracchi toplam 78 kez topla buluştu.

%84: Galatasaray, kazandığı maçta pasa odaklı oyununu başarıyla hayata geçirdi. Sarı kırmızılılar %84 oranında başarılı pasla oynadılar. Kazandığı maçlarda yüksek pas oranına sahip olan takım bu istatistiği bu maçta da korudu. Ev sahibi Erzurumspor'da %78 oranında başarılı pas ile oynadı. Maçta 90 dakika sahada kalanlar arasında en yüksek pas yüzdesine sahip olan oyuncu Taylan Antalyalı oldu. Taylan 58 pasın 52'sini takım arkadaşlarına ulaştırdı ve %90 pas isabetiyle oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0