Süleyman Luş ve Erkan Süer kiralık olarak Şanlıurfaspor'da..


Transfer döneminin son gününe girilirken kadrosuna takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray, aynı zamanda yeni sezonda A takım kadrosunda düşünülmeyen genç isimleri de alt liglere kiralamaya devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in sezon başında hazırlık kampında A takım kadrosuna dahil ettiği Süleyman Luş ve Erkan Süer kiralık olarak TFF 2.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'a gönderildi. 

TFF'nin yeni sezonda Rezerv Lig ve U19 Ligi'yle ilgili nasıl bir politika izleyeceği henüz belli olmazken, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek vaadeden potansiyelli isimlerin alt liglere "oynama garantisiyle" kiralanmasını istedi. Bu doğrultuda çalışmalarını yürüten yetkililer geçtiğimiz günlerde Berk Balaban, Ferhan Evren, Abdussamed Karnuçu, Ercan Şirin, Emirhan Civelek gibi isimleri çeşitli takımlara gönderirken son olarak Süleyman Luş ve Erkan Süer'in de yeni takımları belli oldu.

Ekonomik olarak zor günler geçiren ve transfer yasağı bulunan TFF 2.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'a iki ismi de "oynatma zorunluluğu" maddesiyle gönderen Galatasaray, iki oyuncunun da gelişimini yakından takip edecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0