Terim'i zorlayan konu: Falcao mu, Diagne mi?


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim
milli aranın sona ermesiyle birlikte Süper Lig'de takımıyla yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken, ideal ilk 11'ini de kafasında belirledi. Deneyimli teknik adamı zorlayan en büyük konu ise, Kolombiya milli takımından oldukça formda dönen Radamel Falcao ile antrenmanlarda performansıyla dikkat çeken Mbaye Diagne arasında karar vermekte zorlanıyor! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in hücum hattında tatlı bir sorunu var. Tek forvet sistemine devam edecek olan deneyimli teknik adam, Pazartesi günü oynanacak olan Alanyaspor mücadelesinde ileri uçta kimi oynatacağına Radamel Falcao’nun durumuna göre karar verecek. Kolombiya formasıyla eski günlerini hatırlatan Falcao, sadece Şili değil Venezuela karşılaşmasında da görev almıştı. Milli arada ülkesi Kolombiya’ya giden ve önceki gün Şili ile oynanan maçta son anlarda beraberliği getiren golü atan Radamel Falcao, çok formda.. Galatasaray’da lige de çok iyi bir giriş yapan ancak sonrasındaki Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşılaşmalarında sessiz kalan yıldız forvetin bugün İstanbul’da olması bekleniyor.

Teknik direktör Fatih Terim, yıldız oyuncusunun yorgunluğuna ve fiziksel durumuna bakarak, Mbaye Diagne ile arasında tercih yapacak. Bu sezona iyi bir giriş yapan ancak takımla birlikte son maçlarda etkisiz bir görüntü çizen Mbaye Diagne ise milli arayı Florya’da geçirirken, formayı kapmak için antrenmanlarda sıkı çalıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0