Adnan Polat'a adaylık baskısı!

adnan polat

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun oy birliği ile seçim kararı alması sonrası camiada hareketli saatler yaşanmaya başladı. Sarı-kırmızılılarda Burak Elmas ve Metin Öztürk başkanlık için adaylığını açıklarken sürpriz bir şekilde Adnan Polat ismi de gündeme geldi. Camiada Polat'a adaylık için baskı yapılıyor. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da, gerekli iznin çıkması durumunda 19-26 Aralık tarihleri için seçim kararı alınmıştı. Başkan adaylığı konusunda şu an o koltukta oturan Mustafa Cengiz'in yanı sıra Metin Öztürk, Cengiz Özyalçın, Burak Elmas ve Ali Fatinoğlu isimleri gündeme gelmişti. Camiada ayrıca eski başkanlardan Adnan Polat'a da aday olması konusunda baskı yapıldığı ancak Polat'ın, işlerinin yoğunluğu sebebiyle buna sıcak bakmadığı konuşuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0