Arda Turan küllerinden doğdu!

Bir Türk futbolcusu olarak en tepeyi; Barcelona'yı gören ancak sonra inişe geçen Arda Turan, yaklaşık 9 yıl sonra yuvasına döndü. Teknik direktör Fatih Terim'in küllerinden doğmasını beklediği Arda, Sivas'ta golünü de attı ve eski günlerine dönüş yolunda önemli bir sinyal verdi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın, Sivasspor'u 2-1 yendiği maçta son gole kaptan Arda Turan imzasını atmıştı. Karşılaşma sonrasında gözyaşlarına hakim olamayan Arda, yaklaşık 9 yıl sonra döndüğü yuvasında, tam 3 bin 492 gün sonra ligde gol sevinci yaşadı. Aslan'dan ayrıldıktan sonra önce Atletico Madrid, daha sonra bir Türk futbolcusunun gelebileceği en yüksek noktalardan biri olan Barcelona'yı gören tecrübeli futbolcu, ardından kariyerinde inişe geçti ve Başakşehir macerası sonrası geçen sezonun devre arasında Cim Bom'a dönme süreci gerçekleşmediği için yarım dönem futboldan uzak kaldı. 

GEREKEN DERSLERİ ÇIKARTTI
Saha dışında da sıkıntılı bir süreç geçirdikten sonra gereken dersleri çıkaran Arda, onun tekrar Aslan'a dönmesi için yönetime büyük bir baskı yapan hocası Fatih Terim'in güvenini boşa çıkarmayacağını şu ana kadar net bir şekilde gösterdi. Bu sezonun başlarında Terim, 33 yaşındaki oyuncu için "İyi bir Galatasaraylı olduğunu biliyorum. Ciddi bir çaba harcadığını görüyorum. Çabası, yeteneğiyle birleşince Arda kendi küllerinden doğacaktır" demişti. İşte yeniden sadece futbola odaklanan Arda, tecrübeli teknik adamın bahsettiği o küllerinde doğma anlamında ilk kıvılcımı göstermeye başladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0