BSL | Galatasaray, Türk Telekom'u yendi; galibiyeti hatırladı!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi'nin 9. hafta maçında karşı karşıya geldiği Türk Telekom'u 94-89 mağlup etti.

Takımımız karşılaşmaya Macon,Yiğit Arslan, Caner Erdeniz, Brock Motum ve Alex Tyus beşiyle başladı.Maça mükemmel bir dinamizm ile başlayan takımımız, Yiğit Arslan'ın üç üçlük isabeti kaydettiği ilk bölümde farkı çeyrek ortasında çift hanelere çıkardı (16-5). Moladan Türk Telekom sayılarla dönerek farkı 5'e kadar indirse de bençten gelen Berke Atar'ın 6 sayılık çember altı performansı ve boyalı alan etkinliğimizin artmasıyla skoru tekrar çift hanelere yükseltti. Sakatlıktan dönen kaptan Göksenin Köksal'ın son saniye üçlüğü ile ilk çeyreği 31-18 önde kapadık.

İlk periyottaki müthiş oyunun moralini ikinci çeyreğe de taşıyan takımımız, Macon ve Hunter eliyle hücum etkinliğini artırmasıyla farkı 20'li hanelere çıkardı ve ilk devreyi 52-29 önde kapadı. Üçüncü çeyreği 28-18 kaybeden takımımız, ilk yarıdaki skor avantajıyla son periyoda 70-57 önde girdi. Türk Telekom, son bölümlerde farkı tek hanelere indirse de Yiğit Arslan'ın bitime 1 dakika kala orta mesafeden kaydettiği kritik sayı ile skoru 90-79'a getirdi. Karşılıklı sayılarla geçen son dakikada takımımız maçı 94-89'luk skorla kazandı. 

Yiğit Arslan 19 sayı, 6 ribaunt ve 5 asistlik performansıyla galibiyete önemli katkı verdi. Brock Motum 18 sayılık performans sergiledi. Darly Macon 15 sayı ve 5 asistle oynarken, RJ Hunter ise 14 sayılık benç katkısında bulundu.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, bu maçın ardından ING Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında oynayacağımız Bahçeşehir Koleji maçının hazırlıklarına başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0