Devre arasında flaş ayrılık kapıda!

Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından sezon başında Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak transfer edilen Fatih Öztürk gösterdiği performansla sınıfta kalırken, tecrübeli kaleciyle ilgili olarak teknik heyet kararını verdi. Kayserispor karşısında yediği golde eleştirilen Fatih Öztürk ile devre arasında bile yollar ayrılabilir!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Alanyaspor maçının ardından kulübeye çekilen ancak Okan'ın rahatsızlığı nedeniyle Kayserispor karşısında yeniden görev yapan Fatih gösterdiği performansla kendi sonunu hazırladı. Geçen sezon koronavirüs arasının ardından Çaykur Rizespor deplasmanında ayağı kırılan Fernando Muslera'nın ardından kaleye geçen Okan Kocuk performansıyla eleştirilirken, teknik heyet sezon başında kaleye tecrübeli bir ismi dahil etmek istedi. Bu gelişmenin ardından yeni sezon için Kasımpaşa'dan Fatih Öztürk, bedelsiz olarak transfer edilirken tecrübeli kaleciye de geçici olarak 1 numaralı kaleci rolü verildi.

Uzaktan yediği goller, yan toplardaki zaafları ve topu oyuna sokmadaki eksileri daha 5. hafta sonunda Fatih Öztürk kulübeye çekilirken, Okan Kocuk eldivenleri devralmıştı. 25 yaşındaki kaleci gösterdiği performansla dikkat çekerken, milli arada koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine hafta sonu oynanılan Kayserispor karşılaşmasında kaleyi yeniden Fatih korudu. Bu sezon beşinci defa ceza sahası dışından gol yiyen tecrübeli file Fatih'in, Okan'ın yeni testinin sorunsuz çıkması halinde tekrar kulübeye çekilmesi bekleniyor. Sarı kırmızılı forma ile bu sezon çıktığı 9 maçta 8 gol yiyen Fatih Öztürk, teknik heyetin beklentilerini karşılayamadı. Ara transferde veya sezon sonunda da Fatih Öztürk'le yolların ayrılacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0