Diagne'ye Terim'den uyarı!

Geçtiğimiz sezon Belçika'da gündemden düşmeyen ve kadro dışı kalan Mbaye Diagne, yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim tarafından takımda tutulmuştu. Senegalli oyuncuya bir şans daha veren Terim, hafta sonu Ankaragücü karşılaşmasında Falcao'nun yokluğunda ilk onbirde Diagne'ye formayı verdi ancak performansı memnun etmedi. Diagne kenara gelirken gösterdiği tepkiyle dikkat çekmişti..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yıldız forvet Radamel Falcao'nun gölgesinde kalan Mbaye Diagne, Ankaragücü maçını taraftarla barışma fırsatı olarak gördü. Cuma günü İzmir'de gerçekleşen depremi Florya'da kampta takip eden Senegalli forvet, cumartesi maç sabahı GS Store'da depremle ilgili tişört hazırlattı. Yıldız oyuncu, Ankaragücü'ne gol atsaydı formasını çıkartıp kameralara "Geçmiş olsun İzmir" yazılı tişörtünü gösterecekti. Ancak plan tutmadı ve Diagne gol pozisyonuna bile giremediği maçta oyundan alınan ilk isim oldu. Buna sinirlenen oyuncu, direkt soyunma odasına gitti. 

Teknik direktör Fatih Terim; özel hayatına dikkat etmeyen, dışarıda kalabalık bir grupla doğum gününü kutlayan golcüden kendisine çekidüzen vermesini istedi. Terim, Diagne toparlanana kadar Radamel Falcao'nun alternatifi olarak Ryan Babel'i düşünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0