Emre Taşdemir performansıyla alkış aldı!

Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle Sivas deplasmanında forma giyemeyen Saracchi'nin yerine görev yapan Emre Taşdemir gösterdiği performansla teknik heyetten alkış aldı. Genç oyuncu hücum performansının yanı sıra savunmada da bireysel istatistiklerde takımın en iyi isimlerinden birisi oldu. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da geçtiğimiz hafta oynanılan Ankaragücü karşılaşmasında Ryan Babel'in golünde asist yapan Marcelo Saracchi sakatlığı sebebiyle hafta içi antrenmanlarda takımdan ayrı kalmıştı. Takımla birlikte tıpkı Marcao gibi son idmanda yer aldığı öğrenilen Saracchi, maç günü kendisini tam olarak hazır hissetmediği için getirildiği Sivas'ta kadroya alınmadı. Uruguaylı oyuncunun yokluğunda sol bekte Emre Taşdemir sahne aldı. Emre, zorlu Sivas deplasmanında belki de Galatasaray kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkardı. Hem savunmada hem de hücumda etkili olan Emre, futboluyla büyük beğeni kazandı. 

DENGELİ BİR PERFORMANS SERGİLEDİ

90 dakika sahada kalan Emre bu süre zarfı içerisinde 57 kez topla buluşurken, %87 isabet bulduğu 31 pas denemesinin yanı sıra ayrıca 3 orta girişiminde bulundu. Genç sol bek ayrıca 1 kez de kilit pas (şut pası) vererek hücumda etkin bir görüntü çizdi. Oyunun hücum yönünün yanı sıra savunmada 3 top çalma ve 1 uzaklaştırma ile takımın en iyi ismi olurken, girdiği 12 ikili mücadelenin 5'ini kazanan tarafta oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0