Ertuğrul Erdoğan: Maçı kazanmak imkansız hale geldi...


ING Basketbol Süper Ligi’nin yedinci haftasında Galatasaray ile TOFAŞ Spor Kulübü karşılaştı. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı TOFAŞ, 79-91‘lik skorla kazandı. Bu sezon 7. maç sonunda 5. yenilgisini yaşayan Galatasaray'da koç Ertuğrul Erdoğan maçın ardından konuştu.

Takımımızın top kayıpları ve verdiği hücum ribauntlarıyla kazanma şansını minimuma indirdiğini dile getiren Ertuğrul Erdoğan, maç sonunda şu açıklamaları yaptı:

"Maçın ilk bölümünde yapılan top kayıpları momentumu kaybetmemize ve kolay sayı yememize sebep oldu. Aşağı yukarı turnoverdan büyük bölümünü turnike olarak yediğimiz bir karşılaşmaya döndü. Üstüne hücum ribauntları eklenince maçı kazanmak imkansız hale geldi. Bu kadar çok top kaybı ve hücum ribaundu verirseniz, ne kadar iyi mücadele ederseniz edin maçı kazanma şansınız çok az. Bugün de bu oldu. En azından bir tanesini, topun dönüşünü, top kaybı yapmadan pas yapmayı becerir hale geleceğiz." 

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Basketboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0