Feghouli asist sayısında Sneijder'ın peşinde!

Galatasaray'da bu sezon eleştirilen isimlerin başında yer alan ve son haftalardaki performansıyla teknik direktör Fatih Terim'in yedek kulübesine çektiği Sofiane Feghouli zorlu Sivas deplasmanında ilk 11'de görev yaptı. Cezayirli yıldız oyuncu ilk golde Younes Belhanda'ya yaptığı asistle Galatasaray adına önemli bir istatistiği de geride bıraktı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bu sezon tartışmaların odağında olan ve maaşında indirim yapmadığı için tepki çeken Sofiane Feghouli kadrodaki yerine geri döndü. İlk olarak sakatlığı, ardından da teknik direktör Fatih Terim'in tercihi doğrultusunda yedek kulübesinde bekleyen Cezayirli oyuncu Sivas deplasmanında ilk 11'de görev yaptı. Galatasaray'da dördüncü sezonunu geçiren Cezayirli kanat oyuncusu, Sivasspor karşısında yaptığı asist ile takıma katkı verirken ligde toplamda 20 gol pasına ulaştı. Sofiane Feghouli bu asist ile birlikte Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasına giren Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'i de yakalamak için önemli bir adım attı.

2014-15'ten bu yana, Sneijder'in ardından 20 asiste ulaşan ilk oyuncu olan Feghouli, 24 asist yapan meslektaşına biraz daha yaklaştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0