Galatasaray, EuroLeague Women'da ilk maçlara çıkamayacak!


Euroleague Women'da koronavirüs nedeniyle takımlar dört gruba ayrılmış ve Galatasaray, D grubu Sopron Basket, Bourges Basket ve Basket Landes takımlarıyla eşleşmişti. Fanus şeklinde tüm maçların Macaristan'da oynanmasına karar verilen turnuvada Galatasaray'dan kötü haber geldi. Sarayın Sultanları, koronavirüs vakaları nedeniyle turnuvanın ilk bölümüne katılamayacağını duyurdu. 

Galatasaray'ın açıklaması şu şekilde: 

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, 1-4 Aralık 2020 tarihleri arasında Macaristan'ın Sopron kentinde düzenlenecek EuroLeague Women birinci grup aşamasına takımımızda son bir haftada üç oyuncumuzun PCR testlerinin pozitif çıkması ve oyuncularımızın Covid-19 semptomları göstermesi sebebiyle katılmayacaktır.

Oyuncu, idari ve teknik heyetimizin geri kalanının PCR testleri negatif olmasına rağmen, FIBA Avrupa ile yapılan görüşmeler ve FIBA Sağlık Komisyonu'nun tavsiyesi ışığında ekibimizin birinci dereceden temaslı olarak kabul edilmesi ve yüksek risk taşıması sebebiyle takımımızın katılımı bu turnuva için iptal olmuştur.

Takımımızın turnuvada oynayacağı maçların statüsü hakkındaki karar, ilgili makamlar tarafından ileri bir tarihte açıklanacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız,

Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Basketboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0