Galatasaray'da ‘ağırlık’ endişesi!

Galatasaray'da sakatlıkları sebebiyle hafta sonu Sivasspor karşılaşmasında Marcao ve Saracchi'nin yokluğunda defansın merkezinde Donk, sol bekte ise Linnes görev yapacak. Terim güçlü fizikleri ile dikkat çeken ama aynı zamanda ağır kalan Luyindama-Donk ikilisinin zaaflarının ortaya çıkmaması için beklerden daha dikkatli olmalarını isteyecek.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik heyeti düşündüren konu, savunmanın ağırlığı.. Ankaragücü karşısında sakatlanarak oyuna devam edemeyen ve yapılan ilk kontrollerin ardından Sivasspor karşısında oynamaları zor olan Marcao ve Saracchi’nin yokluğunda savunmanın ağır kalabileceği endişesi tedirginlik yaratıyor. Brezilyalı stoperin yerine Ryan Donk, sol tarafta temposuyla dikkat çeken Saracchi'nin yerine ise Martin Linnes'in görev yapması bekleniyor. Ancak teknik direktör Fatih Terim bu nedenle güçlü fizikleri ile dikkat çeken ama aynı zamanda ağır kalan Luyindama-Donk ikilisinin bu zaaflarının ortaya çıkmaması için beklerden daha dikkatli olmalarını isteyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0