Galatasaray'da ilk aday Burak Elmas!

burak elmas

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun oy birliği ile seçim kararı alması sonrası camiada hareketli saatler yaşanmaya başladı. Galatasaray'da başkanlık için ilk adaylığını açıklayan isimse Burak Elmas oldu. Burak Elmas, Twitter'dan adaylığını duyurdu. 

Galatasaray Yönetim Kurulu, oy birliği ile 19-26 Aralık 2020 tarihlerinde seçime gitme kararı aldı. Bu karar sonrası camianın önde gelen isimlerinden Burak Elmas, yol arkadaşları ile birlikte görev adına hazır olduklarını belirterek adaylığını açıkladı.  Burak Elmas, "Galatasaray Yönetim Kurulu 19-26 Aralık 2020 tarihleri için seçim kararı almıştır. Ben ve yol arkadaşlarım Galatasarayımızın birliği ve geleceği için, Galatasaray değerleri çerçevesinde, değişimi sağlamak amacı ile yola çıkıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

BURAK ELMAS KİMDİR? 

Burak Elmas, 1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Avusturya Lisesi mezunudur. Ardından University of Denver’da Finans ve Pazarlama eğitimi alan Burak Elmas Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.’ de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış 2017 yılında Galatasaray Başkanlığı adaylığı için ismi geçmiştir. Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren’ in damadıdır. Burak Elmas geçmişte 6 ay Mustafa Cengiz yönetiminde de görev almıştı. Ünlü iş adamı Burak Elmas, 2 yıl önceki seçimlerde Ozan Korkut'un listesinde yer almıştı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0