Galatasaray'da Roman Yaremchuk gündemde!

Roman Yaremchuk

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in forvet talebinin ardından son birkaç yıldır kulübün gündemde olan Roman Yaremchuk için bir kez daha harekete geçildi. Son olarak Luyindama'yı Galatasaray'a getiren Fransız menajer Henrotay'dan 1.91'lik Ukraynalı golcü için bilgi talep edildi.

Sporx'in haberine göre; Gent'in istediği bonservis bedelinin öğrenmesi istendi. Daha önce sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini açıklayan Roman Yaremchuk'un son fikri soruldu. Kovid 19'a yakalandığı için sahalardan uzak olan Ukraynalı oyuncunun, Galatasaray'a gelme fikri değişmediyse ve kulübü Gent de, çok uçuk rakamlar talep etmezse devreye girilecek. Gent'in ilk anda belirleyeceği bonservis bedeline göre pozisyon alınacak. 

ROMAN YAREMCHUK KİMDİR?

Dinamo Kiev'den Gent'e 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Roman Yaremchuk, geçen sezon 30 maçta 11'de görev aldı ve 17 gol, 4 asistlik performans sergilemişti. Kulübü ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 24 yaşındaki futbolcu, Belçika'da 124 maça çıktı, 46 gol atıp, 13 de asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0