Galatasaray'ın EuroLeague serüveni başlıyor!


Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Euroleague Women Turnuvası'ndaki serüvenine başlıyor. Dört gruba ayrılmış 16 takımın bulunduğu turnuvada Cimbom D grubunda Sopron Basket, Bourges Basket ve Basket Landes takımlarıyla tur mücadelesi verecek.

Tüm maçlar Macaristan'ın Sopron kentinde bulunan Novomatic Arena'da oynanacak. 1-4 Aralık tarihleri arasında grubun ilk faz maçları, 17-23 Ocak tarihleri arasında ise ikinci faz maçları oynanacak.

Grubunu ilk iki sırada bitiren takımlar çeyrek final aşamasına katılmaya hak kazanacak. Grubunda üçüncü sırada yer alan takımlar ise EuroCup Women'a transfer olmayacak.

İki ayaklı çeyrek final aşamasının galip takımları ise Final Four'da kupa için yarışacaklar. Çeyrek final müsabakaları 14-20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Galatasaray, grubunda oynayacağı ilk maç olan Basket Landes karşılaşması için 29 Kasım Pazar günü Macaristan'a hareket edecek.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Euroleague Women D Grubu'ndaki fikstürü şu şekilde:

1 Aralık Salı

23:00 | Galatasaray - Basket Landes

3 Aralık Perşembe

20:00 | Sopron Basket - Galatasaray

4 Aralık Cuma

21:30 | Bourges Basket - Galatasaray

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0