Greg Whittington, Denver Nuggets ile anlaştı!


Galatasaray formasıyla geçen sezon EuroCup'ta ve Basketbol Süper Ligi'nde başarılı bir performans ortaya koyan Greg Whittington, NBA'de kendisine kontrat buldu. Başarılı oyuncu Denver Nuggets ile anlaşmaya vardı. 

Denverpost’un haberine göre; Greg Whittington, Denver Nuggets ile çift yönlü bir kontrat imzaladı. Garanti kontrata sahip olmayan Whittington’un sergileyeceği oyuna göre Nuggets kariyeri şekillenecek.

Geçen sezon Galatasaray ile bir yıllık sözleşme imzalayan Amerikalı oyuncu, bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde forma giydiği 14 maçta 12.4 sayı – 4.9 ribaund – 1.6 asist ortalamalarının yanı sıra, Eurocup organizasyonunda da 12.5 sayı – 6.4 ribaund – 1.5 asist istatistiklerini yakalamıştı. 

Galatasaray'da geçen sezon forma giyen oyunculardan Aaron Harrison, EuroLeague ekiplerinden Olympiacos ile, Alex Poythress ise Zenit St. Petersburg ile anlaşmaya varırken Zach Auguste da Panathinaikos ile anlaşmıştı. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Basketbol gündemindeki son gelişmeler için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0