Gündemdeki ilk isim Ekrem Memnun!

Galatasaray erkek basketbol takımı bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 8 resmi maçta sadece 2 galibiyet alırken, baş antrenör Ertuğrul Erdoğan ile yollar ayrıldı. Basketbol Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde sezona oldukça kötü bir giriş yapan Galatasaray'da baş antrenörlük için gündeme gelen ilk isim Ekrem Memnun oldu.

Basketfaul'de yer alan habere göre; Galatasaray erkek basketbol takımında iki sezondur görev yapan Ertuğrul Erdoğan'ın görevine son verilirken, yönetimin gündemindeki isim kadın basketbol takımıyla tarih yazan Ekrem Memnun oldu. Antrenörlük kariyerinde uzun bir süre Galatasaray'da görev yapan ve aynı zamanda kulüp üyesi olan Memnun'un bu teklife nasıl bir cevap vereceği merakla beklenirken, kısa zaman içerisinde kararını açıklaması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0