İkisi de panter kesildi!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Kayserispor karşısında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray, ligde son dönemde oynadığı en hücumcu futbolu ortaya koyarken özellikle maçın ilk yarısında girdiği fırsatları değerlendiremeyerek dikkat çekti. Fatih Terim'in öğrencileri Kayserispor kalesini koruyan Silviu Lung ve İsmail Çipe'yi bir türlü geçemedi! 

Kayserispor'un 9.haftada Galatasaray ile deplasmanda oynadığı maçın ilk yarısına kaleci Silviu Lung, ikinci yarıda ise İsmail Çipe damga vurdu. Konuk ekibin iki kalecisi de yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti. Lung, ilk yarıda 7 net pozisyonda kalesini gole kapattı. Rumen kaleci, ilk yarının sonlarına doğru sakatlanınca yerini Galatasaray alt yapısından yetişen eski kalecisi İsmail Çipe'ye bıraktı. 25 yaşındaki kaleci de  ikinci yarıdaki performansıyla göz doldurdu. Çipe, süre aldığı ikinci 45 dakikada 4 kurartışa imza attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0