KBL | Sarayın Sultanları'nın bileği bükülmüyor!

Kadınlar Basketbol Ligi
'nde normal sezonun 8.haftasında Galatasaray kadın basketbol takımı evinde Çankaya Üniversitesi'ni ağırladı. İlk dakikadan itibaren başabaş geçen mücadelede Sarayın Sultanları yıldız oyuncusu Courtney Williams'ın sürklase ettiği karşılaşmada sahadan 95-90'lık skorla galip ayrılarak ligdeki galibiyet serisini 7 maça taşıdı. 

Takımımız maça Asena Yalçın, Courtney Williams, Cansu Köksal, Anete Steinberga ve Mercedes Russell beşlisiyle başladı. İlk çeyrekte Anete Steiberga ve Courtney Williams'ın hücumdaki baskınlığıyla tempoyu erken yakalayan takımımız, ilk çeyreği 24-19 önde geçti. Sayı düellosunun yaşandığı ikinci periyot Shavonte Sade Zellous'un son saniye üçlüğü ile kapandı ve Galatasarayımız ilk devreyi 52-51 önde kapadı. Başa baş geçen üçüncü çeyrekte Courtney Williams vitesi artırırken, boyalı alanda Mercedes Russell'ın etkili oyunu ile fark yarattık. Oyuncumuz Cansu Köksal, bu periyotta yaşanan bir mücadelede yere ters düşerek rahatsızlık yaşadı ve oyuna devam edemedi. Courtney Williams'ın son saniye kaydettiği orta mesafe sayısıyla 76-76 eşitlikle son çeyreğe girdik. Pelin Derya Bilgiç'in üst üste sayılarıyla bu bölümde rakibi karşısında üstünlük kuran takımımız, bitime 4 dakika kala Pelin'in turnikesiyle 86-79'luk skor avantajı elde etti. Rakip takım White ve Zellous'un sayılarıyla farkı kısmen eritse de son ana kadar rakibin direncine karşılık veren takımımız maçı 95-90 kazanmasını bildi.

38 dakika sahada kalan Courney Williams 25 sayı - 11 ribaunt - 13 asist ve 4 top çalmalık muhteşem performansıyla triple-double yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0