Koronavirüs testleri beklenecek!

Milli aranın ardından Kayserispor karşısında sayısız fırsata giren ancak sahadan beraberlikle ayrılarak zirve yarışında 2 puan bırakan Galatasaray'da hafta sonu oynanacak olan Rizespor karşılaşması için gözler eksiklere çevrildi. Koronavirüs testleri pozitif çıkan 5 oyuncuya hafta içerisinde yeni testler uygulanırken, teknik heyet sağlık ekibinden gelecek sonuçlara göre maç kadrosunu belirleyecek! 

Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak Galatasaray'da koronavirüs testlerinden gelecek sonuçlar bekleniyor. Galatasaray'ın eksik listesinde bulunan covid-19 testleri pozitif isimlerden Arda Turan, Omar Elabdellaoui ve Ryan Babel'in durumları yapılacak PRC testlerinin ardından netlik kazanacak. Rahatsızlıkları bulunan Younes Belhanda ile kaleci Okan Kocuk'un da durumları yakından izlenecek. Galatasaray'da hafta içinde sakatlıkları nedeniyle idmanlara katılamayan isimlerden Christian Luyindama, Oghenekaro Etebo ve Emre Taşdemir dün gece kadroda yer almış ve Etebo'ya birlikte Emre Taşdemir mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil olmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0