Kuanitra Holingsvorth resmen Galatasaray'da!

Kuanitra Holingsvorth

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve EuroLeague Women'da mücadele eden Galatasaray'da pota altına beklenen hamle yapıldı. Bella Alarie'nin ayrılığının ardından Galatasaray milli pivot Kuanitra Holingsvorth'u sezon sonuna kadar kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Galatasaray'ın pota altını güçlendirdi. FCN Blog'un da özel haberiyle duyurduğu gelişme resmiyet kazandı ve Galatasaray,  Kuanitra Holingsvorth ile sezon sonuna kadar anlaşma imzalandığını resmen açıkladı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve EuroLeague Women'da mücadele eden Galatasaray'da Bella Alarie'nin ayrılığı sonrası pota altına transfer yapılması için çalışmalara hız verilmişti. 

Kuanitra Holingsvorth kimdir? 

Peki Galatasaray'ın yeni transferi Kuanitra Holingsvorth kimdir? 15 Kasım 1988'de ABD'nin Portsmouth şehrinde doğan Kuanitra Holingsvorth,Minnesota Lynx tarafından 2009 yılında 1. tur draftında 9. sırada seçilerek WNBA kariyerine başlamıştı. Tecrübeli oyuncu burada geçirdiği bir sezonun ardından sırasıyla VIČI-Aistės Kaunas, New York Liberty, TTT Riga, UMMC Ekaterinburg, Washington Mystics, Fenerbahçe, Seattle Storm, Yakın Doğu Üniversitesi, Botaş ve Dynamo Kursk formalarını giydi. 

Kuanitra Holingsvorth, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda oynamak için 2012 yılında Türk pasaportu sahibi oldu. 2012 Londra Olimpiyatları'nda çeyrek finale çıkan milli takımın önemli bir parçası olan 1.97'lik pivot, geçen sezon Botaş'ta 17 maçta ortalama 28:57 dakika süre aldı  8,65 sayı ve 7,35 ribaunt ortalamalarıyla boy gösterdi.

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0