Martin Linnes yüzleri güldürdü!

Norveç milli takımı kampında ateşi yükselen ve koronavirüs testi pozitif çıkan Omar Elabdellaoui'nin ardından Galatasaray'da gözler Martin Linnes'e çevrilmişti.. Tecrübeli savunmacı milli takım kampından ayrılarak evinde izolasyon altına alınırken, gelen test sonuçları yüzleri güldürdü. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Norveç milli takımında Omar Elabdellaoui ile birlikte patlak veren koronavirüs krizi sonrasında Martin Linnes'in durumu merak edilirken, tecrübeli savunmacının test sonucu belli oldu. Milli takımda bir çok oyuncunun test sonucu pozitif çıkarken, milli takım kampı dağıtılmış ve oyuncular evlerinde izolasyona girmişti. 

Martin Linnes'e yapılan iki test sonrasında oyuncunun test sonuçları negatif çıkmış ve Omar'dan sonra korkulan olmamıştı. Milli takım kampından İstanbul'a dönen ve antrenmanlara katılan Linnes, görev verilmesi halinde Pazartesi günü oynanacak olan Kayserispor karşılaşmasında forma giyebilecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0