Onyekuru'nun alternatifi Agustin Urzi!

Devre arasında kadrosuna takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim scout ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Hızlı bir kanat oyuncusu talep eden İmparator'un önüne Arjantinli genç yetenek Agustin Urzi'nin raporları gitti. 

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sezon başında hızlı bir kanat oyuncusu transferini istemesine karşın yönetim gerçekleştirememiş ve merkez orta saha transferinin de yapılamamasıyla birlikte taraflar arasında gerginlik yaşanmıştı. Galatasaray'da geçirdiği son dönemde Garry Rodrigues ve Henry Onyekuru ile hızlı kanat oyuncularıyla oynayan Terim, bu sene de aynı türde oyuncu talebinde bulunmuştu. Bu sezon kadrosunda topla rakip kaleye mermi gibi giden biri olmayınca sarı-kırmızılılar zaman zaman zorlanıyor. Fatih Terim bunun için yönetime devre arasında mutlaka bir kanat oyuncusu almaları gerektiğini söylemişti. İsim olarak da giderken hüzünlü anlar yaşadığı Onyekuru'yu telafuz etmişti. Yönetim, Monaco ile erkenden pazarlık masasına oturdu ancak Onyekuru'nun da istemesine rağmen beklediği cevabı alamadı.

Sarı-kırmızılılar daha önce defalarca yaptığı gibi bu kez de transferde geç kalmak istemiyor. Bunun için alternatif isimlere yöneldi. Hedefte Banfield'in kanat oyuncusu Agustin Urzi var. 20 yaşındaki futbolcu için Arjantin kulübüyle kiralama üzerinden pazarlıklar yürütülüyor. Bonservisi 9 milyon euro olan Urzi de Avrupa kariyerini erkenden başlatmak istiyor. Yönetim, bu transferi noktalamayı hedefliyor. Böylece kritik toplantıda İmparator'a verilen sözü de tutmuş olacak. Aslan'ın Urzi'ye olan ilgisi genç yıldızın menajeri Maxi Gallo'ya soruldu. Arjantin basınına açıklamalarda bulunan Gallo "Urzi'yi şu anda Avrupa'dan isteyen 3 kulüp var. Aracılar vasıtası ile görüşmeler sürüyor." dedi. 

Urzi'yi isteyen kulüpler arasında Galatasaray'ın yanı sıra Roma ve Fiorentina'nın da olduğu iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0