Alex Tyus, Real Madrid'e gidiyor!

Alex Tyus

Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, sezon içinde pota altındaki eksiğini eski oyuncusu Alex Tyus'u transfer ederek gidermişti. Sarı-kırmızılılarda Tyus'un 2. Galatasaray dönemi kısa sürüyor. Tecrübeli oyuncu Real Madrid'e gidiyor... 

Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Real Madrid, Galatasaray'dan Alex Tyus'u buy-out ödeyerek kadrosuna katıyor. Euroohops'un haberine göre; Real Madrid, Galatasaray'ın tecrübeli uzunu Alex Tyus ile görüşmeler gerçekleştirmeye başladı ve bu görüşmelerde taraflar anlaşma yolunda büyük aşama kaydetti. Bu anlaşmanın resmiyet kazanması hâlinde Real Madrid, Galatasaray‘a bir bonservis bedeli ödeyecek. Anlaşmanın ilerleyen saatlerde veya en geç birkaç gün içerisinde resmileşmesi bekleniyor.

2020-21 sezonunda Kasım ayının ilk haftası içerisinde Galatasaray ile anlaşan Tyus, takımıyla Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde üç maçta 8,9 sayı, 4 ribaund ve 1,7 asist ortalamaları yakalamıştı.

Tyus, ING Basketbol Süper Ligi’nde ise sekiz maçta 8,1 sayı, 2,7 ribaund ve 1,0 blok ortalamaları yakaladı.

Alex Tyus, daha önce Maccabi Tel Aviv, Anadolu Efes, Galatasaray ve Maporo Cantu formaları giymişti.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0