Ali Akman için 10 milyon TL!

Galatasaray'da sezon başında başlayan gençleştirme operasyonu devre arasında da devam ederken, teknik direktör Fatih Terim'in listesinin ilk sırasında Bursaspor altyapısından yetişen Ali Akman yer alıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 18 yaşındaki oyuncu için Galatasaray yönetimi harekete geçerken, Bursaspor'a devre arasında transferin bitirilmesi için 10 milyon TL'lik bonservis teklif edilecek! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; transfer bütçesini Ocak ayına saklayan Galatasaray gözünü iç piyasayı çevirdi. Radamel Falcao'nun sık sık sakatlanmasından dolayı Mbaye Diagne'nin yanına bir golcü daha planlayan Galatasaray, Bursaspor'da parlayan Ali Akman'ı mutlaka kadroya katmak istiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla talep ettiği 18 yaşındaki santrfor için devre arasında Timsah'ın kapısı çalınacak. Sezon sonu boşa çıkacak genç golcüyü yurt dışına kaptırmak istemeyen Cimbom, Ali'yi parlatıp ileriki sezonlarda yüksek bonservis bedeliyle göndermeyi hedefliyor. İmparator'un ileri uçta pres yapabilen yırtıcı bir forvet istediği biliniyor. Takımın zaman zaman çift santrfor oynayacağı dönemde Ali'nin, Diagne veya Falcao'nun yanında yer alabileceği düşünülüyor.

BURSA'DA PARLIYOR
Bursaspor'da A takım formasını geçen sezon terletmeye başlayan Ali; 25 maçta 4 gol, 1 asistle oynamıştı. Bu sezon 11'in değişilmez ismi olan genç santrfor henüz 13 maçta 8 kez fileleri sarsıp, 3 de asist yaptı. Yönetimin, genç golcü için 10 milyon TL'yi gözden çıkardığı da öğrenildi. Sezon sonu boşa çıkacak Ali Akman'dan Bursaspor'un da para kazanmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Galatasaray tarihçisi Melih Şabanoğlu ile yaptığımız enfes yayını izlemeyi unutmayın! 👇


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0