Amile Jefferson resmen Galatasaray'da!


Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ve Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Galatasaray bu sezon beklentilerin altında kalan bir performansa imza atarken peş peşe takviyeler geldi. Assem Marei ve Travis Rice'ı kadrosuna kattığını açıklayan Galatasaray'da son olarak Amile Jefferson transferi de resmen duyruldu! 

Galatasaray'da pota altına Assem Marei'nin ardından bir transfer daha yapıldı. Cimbom, Alex Tyus'un ayrılığının ardından elini hızlı tuttu ve NBA patentli bir uzunu kadrosuna kattı. Galatasaray daha önce Orlando Magic formasını da terleten Amile Jefferson ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. 

AMILE JEFFERSON KİMDİR? 

Peki Galatasaray'ın yeni transferi Amile Jefferson kimdir? Jefferson geride bıraktığımız 3 sezon boyunca NBA G-League’de de mücadele etti ve toplam 88 maça çıktı. 27 yaşındaki pivot Iowa Wolves ve Lakeland Magic formalarını giyen Jefferson, bu karşılaşmalarda 18.5 sayı – 12.2 ribaunt – 2.9 asist ortalamaları yakalamıştı.

Bench Arkası'nın yeni bölümünde Amile Jefferson'ın saha içi özellikleri, takıma neler katabileceği konuşuldu! Galatasaray'da Johnathan Williams ve Alex Hamilton takımdan ayrılacak mı bu sorularının da cevabı için yayını izlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0